Etusivu
Masajo
Ajankohtaista
Koulutusta
Palautteet
Yhteystiedot
Kuvagalleria
Löydä lähin jälleenmyyjä
Osta suoraan verkkokaupasta

Tilausjärjestelmä jälleenmyyjille, ryhmille, jne.

   Käyttäjätunnus:
   Salasana:


Rekisteröidy tästä Unohtuiko salasana? (rekisteriseloste)


Kuvapankki tuotekuvista
Intiaanisokeri-täysruokosokeri reseptit

Maukkaita reseptejä Onnelin pikku keittiö blogista -linkki

Helppo Piirakka
Kääretorttu
Kaurakeksit
Maustepannukakku
Maustekakku
Omenakiisseli
Täystehokakku
Pulla
Jäätelö

Näiden lisäksi löydät myös kymmeniä reseptejä seuraavista linkeistä:

www.etsiresepti.fi/e/intiaanisokeri.html - Intiaanisokeri reseptit
ja
www.etsiresepti.fi/e/ruususuola.html - Ruususuola reseptit

Helppo Piirakka

4 lasillista jauhoja spelt- tai vehnäjauhoja
2 lasillista Intiaanisokeri-täysruokosokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa

Nämä aineet sekoitetaan ja lisätään 200g sulatettua voita ja sekoitetaan murumaiseksi seokseksi. Murumassaa otetaan talteen mittana käytetty lasillinen. Loppumassaan lisätään 1-2 munaa ja lasi piimää. Taikina sekoitetaan (ei vatkata) ja levitetään uunipellille. Päälle omenalohkoja, raparperi paloja tai marjoja, + täysruokosokeria. Lopuksi lasi murumassaa. 200°/30min
Katariina Valu


Kääretorttu

4 munaa
2dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
1½dl vehnäjauhoa
½dl perunajauhoa
1tl leivinjauhetta

Munat ja täysruokosokeri vatkataan vaahdoksi. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään joukkoon.
Taikina levitetään leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paistetaan n. 225°. 5-7min Kumotaan leivinpaperille. Levitetään päälle ohuesti hilloa ja kermavaahtoa. Kääritään paperin avulla.


Kaurakeksit

2dl kaurahiutaleita
2rkl vehnäjauhoa
1½dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
1tl vaniljaa
1tl inkivääriä
0,5tl leivinjauhetta
0,5dl voisulaa
2rkl maitoa tai kermaa

Kuivat aineet kulhoon, sekoitus.Lisätään voisula ja maito. Nokareita pellille, 200° 7min.


Maustepannukakku

6 dl piimää
200 g voisulaa
1 tl neilikkaa
1 tl kanelia
3 tl soodaa
6 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
8 dl jauhoja

Sekoita sooda piimään, lisää muut aineet.Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja paista ½ h. 200°.


Maustekakku

3 dl piimää
5 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
1 tl neilikkaa
2 dl rusinoita
150 g voisulaa
6 dl jauhoja
2 tl soodaa

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten piimä ja voisula. Sekoita nopeasti ja kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paistetaan n.1h. 175° alatasolla.


Omenakiisseli

1 l vettä
2 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
5 rkl perunajauhoja tai 1 dl maissitärkkelystä
3 omenaa

Sekoita perunajauho ja täysruokosokeri veteen. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sakenee. Ota kattila heti pois levyltä. Jos käytät maissijauhoja, anna kiisselin olla levyllä n. 5min. Kuutioi omenat ja lisää kiisseliin. (Omenan asemasta voit käyttää myös herukoita tms.)


Täystehokakku

2½ dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
3 dl vehnäjauhoa
½ tl suolaa
½ dl kaakaota
2 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 rkl viinietikkaa tai molkosaania
2/3 dl ruokaöljyä
2 dl vettä

Kuivat aineet yhdistetään, lisätään nesteet.
200°/45min (2x annos uunipellilliseen 30min)


Pulla

½ l maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
2½ dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
1 muna
1 rkl kardemummaa
n. 150 g voita tai öljyä
n. 1 kg vehnäjauhoa

Kuivat aineet yhdistetään, lisätään nesteet.
200°/45min (2x annos uunipellilliseen 30min)


Jäätelö

½ l kuohukermaa
4 munanvalkuaista
2 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
2 tl vaniljasokeria

Kerma vatkataan kuohkeaksi, lisätään 1dl täysruokosokeria vatkauksen loppuvaiheessa. Munanvalkuaiset ja 1dl täysruokosokeria vatkataan kovaksi vaahdoksi. Molemmat vaahdot sekoitetaan keskenään ja lisätään vaniljasokeri. Laitetaan pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.


Takaisin ylös

Julkaisu käyttäjältä Paula Eronen.

Intiaanisokeri
Käyttöohjeet
Reseptit
Tunnista aito täysruokosokeri

Ruususuola
Käyttöohjeet
Kuvagalleria

Jaksamisleipä
Jaksamisjuoma
Maca raaka

Vetoomus Intiaanisokeri kaapattu?!


Seuraa Masajon työntekijää 3 kuukautta Boliviassa

Copyright © Masajo

MASAJO Yrittäjäntie 24, 01800 Klaukkala, puh. 09 2769 1050